STRANDHUISJES

Copyright © Strandhuisjes Nederland™. Over slaapstrandhuisjes en vakanties aan zee. Links voor vakanties aan zee

N E D E R L A N D™
Life’s a beach

Voor ‘slapen op het strand’ hoeft het niet per se zomers weer te zijn. Er zijn erg veel positieve reacties over verblijven in een strandhuisje tijdens allerlei soorten weersomstandigheden.

Pluspunten

Altijd strandweer!

Slapen op het strand wordt doorgaans getypeerd als bijzondere overnachtingen. De strandhuisjes in Julianadorp aan Zee (90 stuks in 2013) krijgen maar liefst een beoordeling op Zoover van een 9,6!

Topvakantie in eigen land

De laatste jaren worden de strandhuisjes steeds duurzamer gebouwd. Daarnaast hoef je voor bijzondere vakanties nu niet ver meer te reizen. De belevingswaarde is erg groot. Dit moet je minstens een keer in je leven hebben meegemaakt!

Groen

Strandhuisje investeren

De strandhuisjes van Landal Julianadorp zijn nu ook te koop. Dat is dubbel genieten. Bij 100% verhuur levert het 7% rendement op. Bij 4 weken eigen gebruik is dat nog steeds 5%. Wij werken mee aan de marketing voor de verkoop van diverse soorten strandhuisjes.

Julianadorp, Zuid-Holland

Slaapstrandhuisjes

“Fantastische leuke huisjes. Je moet het gewoon meegemaakt hebben om een aantal dagen op het strand te vertoeven. Prachtige zonsondergangen, op bed hoor je de branding, 's morgens de gordijnen open doen en dan het strand, de zee en de vogels weer zien. Nog even wachten en dan komen ze de verse broodjes weer brengen”

Strandhuisje Kijkduin

45 strandhuisjes voor vakanties aan de Westerschelde, de grootste zeearm van de Noordzee. Deze vakantiehuisjes zullen ook in de winter blijven staan en zijn erg ruim.

Kamperland, Zuid-Holland

Strandhuisjes van kleinere bedrijven

In Zeeland, Zuid- en Noord-Holland zijn er enkele tientallen bedrijven met strandhuisjes. De vraag en het plezier aan deze strandhuisjes blijken erg groot. Er komen er dan ook nog een flink aantal bij.

Heel Nederland

Strandhuisjes van particulieren

Deze strandhuisjes zijn eigendom van particulieren. Het concept bestaat al tientallen jaren. In Dishoek mogen de strandhuisjes ook verhuurd aan derden. Elders is dat niet het geval of slechts beperkt.

Heel Nederland

Strandhuisjes te koop

NIEUW! Strandhuisjes die te koop worden aangeboden worden op de site van Strandhuisjes Nederland geplaatst. Vanuit onze expertise zijn we in staat om u de relevante info te geven. Bijvoorbeeld:

✓ Waar op te letten bij de aanschaf

✓ Technische informatie

✓ Jaarlijkse kosten

✓ Info over de kustplaats en zijn omgeving

✓ Nieuwe site in 2019


Meer info: Vakantiehuisjes aan zee te koop.

Heel Nederland

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee, te koop
Haagse strandhuisjes op het strand van Kijkduin
strandhuisjes Vlissingen
Strandhuisjes Dishoek
strandhuisje te koop
STRANDHUISJE HUREN 2019 logo Strandhuisjes Nederland STRANDHUISJE HUREN 2019

Strandhuisjes Julianadorp aan zee

Winnaar van de Zoover Award ‘Beste vakantiepark van Nederland’. De 80 strandhuisjes staan vlakbij een groot natuurgebied en Beach Resort Resort Ooghduyne.

Julianadorp, Noord-Holland

Strandhuisjes Landal Julianadorp aan Zee

Strandhuisjes Zeeland Kamperland

60 strandhuisjes voor vakanties aan de Westerschelde, de grootste zeearm van de Noordzee. Deze vakantiehuisjes zullen ook in de winter blijven staan en zijn erg ruim.

Kamperland, Zeeland

strandhuisje Roompot

Strandhuisje Hoek van Holland

Deze strandhuisjes staan op het enige strand bij de Noordzee waar strandhuisjes kunnen en mogen blijven staan tijdens de wintermaanden (stormseizoen). Daardoor zijn ze een stuk ruimer en hebben een volledige verdieping inclusief balkon.

Hoek van Holland, Zuid-Holland

Strandhuisjes Hoek van Holland